contact@altischool.com +40 757377377
contact@altischool.com +40 757377377

Înscrieri 2022-2023

TIS GUEST STUDENT HOMESCHOOLING AND BEYOND

Primul pas, spre viitorul copilului tău

Transylvania International School este o școală acreditată de către National Council for Private School Accreditation și ISEI (SUA), cu predare în limba engleză și un curriculum internațional adaptat celui național. Numărul mic de elevi în clase (maximum 15 elevi într-o clasă), metodele pedagogice care sunt centrate pe specificul fiecărui elev, evaluarea

diferențiată și confidențială, învățarea prin descoperire, educația pentru sănătate, accentul pe dezvoltarea caracterului, accesul la consiliere vocațională, alternative de program prelungit și alte oportunități fac din Transylvania International School o carte de vizită în ceea ce privește educația alternativă, influențată de cele mai performante sisteme de educație din lume.

Procesul de înscriere

1

Documentează-te

Citește despre modul în care noi, echipa educațională ALTIS, ne raportăm la procesul de educație. Citește despre curriculum-ul pe care îl abordăm și vezi dacă se potrivește cu dorințele tale.

2

Pune întrebări

Atât pe chatul automat, cât și prin email la contact@altischool.ro sau la telefon 0757377377, membri echipei ALTIS sunt la dispoziția ta, gata să îți răspundă la orice întrebare despre procesul educațional din cadrul școlii noastre.

3

Completează formularul

Ești din ce în ce mai aproape! Completează formularul de înscriere DL urmând să primești notificări automate în email (asigurați-vă că verificați și în folderul spam).

4

Parcurge oferta educațională

În fiecare an actualizăm oferta ALTIS. Astfel, după ce completezi formularul pentru înscrierea în anul școlar următor vei primi la adresa de email furnizată oferta pentru anul în curs sau pentru anul în care soliciți înscrierea, după caz, în funcție de perioada în care ai completat formularul. 

5

Rezultat admitere

În caz de admitere, vei completa documentele de la pasul 6, iar în caz contrar ai prioritate pentru anul următor.

Ce trebuie să știi?

Fie că aplici pentru programul educațional de Grădiniță, fie că dorești ca micuțul tău să urmeze cursurile școlare, trebuie să ai în vedere următorii pași:

  • Păstrează legătura cu membrul din echipa TIS care s-a ocupat de dosarul tău de înscriere, și cere-i toate informațiile legate de termenele-limită de depunere a dosarelor
  • Asigură-te că ai în dosarul de înscriere toate documentele necesare. Verifică, încă o data cu membrul TIS, și asigură-te că totul este în regulă.
  • Taxa de înscriere trebuie achitată cu 30 de zile înainte de încheierea procesului. În eventualitatea retragerii dosarului, taxa nu va fi restituită.

Altis International School